Sunday, December 26, 2010

BLOG! I'M BACK c:

firstly,merry chrismas!
huh. nmpknye aku da wat parents aku kecewe ngan aku lorh. what should i do? otokatjyo? result aku? hampeh kowt.1A3B3C1D. A tu pown kh jerk. ape nk jadi la kao ni syira oii.. B plak subjek bm,sn ngan agame. sn tu pown aku tak jgke bole dpt B. agame pown same. mase exam ari tu pyer la tak pat nk jwab. C? bi,geo ngan m3. D tu yg aku tak sebot lagi. is thar sejarah? yes SEJARAH!! aku da wat yg terbaek da kat sejarah tu tp knape rsult mcm neyh? dowg byak ajar aku tp takpe la. redha jerk la. but sdeh larh jugak. kawan kawan sume dapat okei result dorang. sampai aku?hurmm. aku da bersedie ke nk naek form 4? rase cam da give up jerk ni ha. apalagi la form 5.SPM?huhh..poning poning. kalau aku stay lukot aku nk amek kos ape yer? LK bole tak? tapi taknak ade SENI. tak suke. tak reti. da la aku ni bute seni.haha.. taon depan sume da takde. sume blah. aku je la kowt terkontang kanting gi kat lukot tu kowt..hee. harap harap dapat kelas yg bole wat aku belaja. aku nk belaja betol betol utk taon 2011 neyh. lau tak trcapai aku taktao larh nk wat ape? bnoh diri? giler ape? astaghfirullahalazim....
okei larh smapi sini dulu kowt

untuk cikgu cikgu yg dah ajar kitorang kat 3B/2010
cikgu haslinda - bm (sori ckgu tak dapat A)
cikgu zaiton - sn (saye faham ckgu ajr)
teacher chok - M3
cikgu nita - geo
cikgu azlina - sejarah
cikgu norizah - kh/pk
ustzh hanita - agama
teacher margaret - bi
 thanx cikgu!! sori saye tak dapat taget cikgu.

p/s : camne nak improvekan karangan/essay??
       dah nak form 4 ni. tak improve improve gi neyh.
       huuhh.

No comments: