Saturday, January 29, 2011

takde sape yg sempurne kat dunie ni. hurmm ..

firstly ni bukan nk cakap kat sape sape ya. kalau ade yg terase. sori sangat sangat. takde niat pown syiera nk cakap mcm ni. bende ni mmg selalu jd antara kawan kawan. ermm. tak baek la gadoh gadoh ngan membe membe ni. kite kene kawan ngan semue org. takkan dengan org tu je kowt. act, dlam dunie ni kite kene jgak pandai pilih kawan. bukan nk saketkan hati sape sape. sorry to say ya. spt tajok kat atas tu. takde sape yg sempurne kat dunie ni. takpown nobody perfect in the world. tah betol ke tak ayat tu. ade ke orang yg perfect kat dunie ni? kalau ade cube cakap sikit? masing masing mesti ade masalah masing masing. kan? kite jangan la tudoh sebelah pihak je. betol tak?  fikir rasional la. mesti sebelah tu ade salah jugak. mybe ade prob tersendiri. dye tak bole nk share ke. hurmm. susah ke nk faham hati seorang kawan? susah ke? sometimes kite boleh teros terang sometimes kite tak boleh. right? erm, fikir fikirkan , renung renungkan, selamat beramal :)

No comments: