Saturday, February 12, 2011

smv dsmz

heyy. bosan la haii. nak story ape ea ? ermm pasal along la.hee. gedik je. haha. ahad minggu lepas satu family syira hantar along balek hostel dia kat alor gajah. sekolah menengah vokasional datuk seri mohd zin. name pendek sekola tu smvdsmz. besar jugak sekolah tu. aku yg mohon ni tak dapat dapat. mybe bukan rezeki aku agaknye tu. mase dalam perjalanan nk balek tu kan traffic jam pulak uhh. kat mane tah jam tu. lupe pulak. gerak rumah pukul 4.30 ptg. smpai sane 6.30 ptg. tak ke lame? panas dok lam kete tu. mcm pegi tempat jauh. huhh. sian along macam cuak je balek lmbat. kalau aku dok lukot lagi ari tu. nmpknye malam la kowd aku smpai. haha. takpown balek awal ke hostel. hee. berbalik kpd tadi. mase traffic jam tu macam macam aku buat. huu. amek gamba la. tah pape larh hai. orang kat luar tgok je. maluuu. huu. boleh meletop kereta tu. haishh. sekolah dia ni kan macam muzium tao tak. semua ade. macam macam.

ni nak kate pintu gerbang takde la sgt. sebab benda ni kat tengah tengah sekolah tu haa.


bangunan ni org panggil 'bangunan bulat'

mak aku dengan syuib

tiang ape tah ni. saje je aku snap. (:

my family. ni kat DATARAN KERIS. dekat je ngan sekola along aku.

aku dengan syuib. kelakar tak dye posing ? huhu

rumah MELAKA kowd ni

satu malaysia !

kat gate utama sekola sekolah tu .

aku dengan syuib .

da penat snap gambar. lapar la konon. then pergi la makan kat depan dataran tu. makan sate saja. kat dalam pic ni tak nampak pulak sate. al maklum la kan sate tak siap lagi. hee

haa. baru ingat. lepas makan mesti la nak bayar kan. mase ayah aku nk bayar tu kan dia hulur seringgit. pastu akak tu cakap " eh, nape seringgit?" aku bantai gelak ngan adik aku syuhada. abah kate duit tu sama macam duit 50 ringgit.hee. sampai dalam kereta gelak lagi pasal duit tu.huu.

mase perjalanan balek rumah tu. traffic jam lagi. penat la macam tu. mybe ramai balek kowd mase tu kan. tunggu punya tunggu akhirnye lepas juga drpd traffic jam tu. alhamdulillah. then sampai la kat rumah. tak ingat da pukul berape. balek aku mndi teros masuk tido. penat sangat kowd.hee.

keyh la. ni je la dulu. ade mase story story lagi la yer. keyh. bye bye

No comments: