Tuesday, February 1, 2011

underfreedom :)

imissyou ;)

first. aku ade group yg digelar UNDERFREEDOM. mane dapat perkataan tu? aku pown tak bape nk sure. tyer minah ni. aida namenye. group ni awal awal aida, pypy, eta, qaqa, zizie je. then tah cmne aku, totan, auni, dila dujemput masok dalam group ni. kitorang pown join je la ngan senang hati. :)

totan, auni, pypy, syira, dila, zizie

orang pertama. diberi name aida. dye ni jiran terdekat aku. dulu tak pena tgow pown. kan aida. bile dye pinda lukot baru ade chance tgow dye. tak sgke bole rapat pulak tuhh. aida. aku tak jgke pown kite bole jd mmbe tao.even kite jiran pown mase form 1 baru kenal kao..hee. tmpang ko balek hostel. thanx tao. pas kao pinda mambau aku la jd reporter uf. haaha.

aida syafiqah

pypy. name sebenar syafiqah amizam. pypy, camne aku kenal kao yea? aku lupa la. tibe tibe rapat je.mesti kao pown taktao kan. hee .

syafiqah amizam

 
noor syakira a.k.a eta. eta eta eta ! kite kenal mase kite form 1 kan. ingat lagi tak. kite same dorm 205. right? syira tido sebelah ta kat katil atas kan. eta suke tgok lmpu before tido kan. ingat lagi tak ni ta? hee :) . before pinda dorm pown kite da kenal kenal camtu kan. sbb dorm kite kat floor 3 tu pown dekat je. syira takod mase eta bad mood.huu. tak brani den nk tgow. btw suke kawan ngan eta.

noor syakira

saidatul imanina. pelawak group!!haha. kite selalu same same kan. dari form 1 sampai form 3 kan. ingat tak? start form tu kite selalu dok sebelah sebelah. dalam kelas mase form 1 ko dok kat blkg aku. ngan budak cine lagi. tu la lmbt masok.huu. ramah benor ko ngan budak cine tu kan.haha. ingat tak dak aspuri cakap kao mcm laki. skng tak da. feminine da kwan aku sorang ni..haha.

ni la totan .

syamimi auni. auni. kite same dorm ngan eta, zizie. rindu la mase tu. makan same same. lepak sume. ingat tak? dye ni suke mncapap macam aku..haha. kidding ya. dulu pggil ko mimi. skng suda betukar la. AUNI. rindu kao la auni. auni auni.

syamimi auni

adila puat! dila. rindu kao. seb baek satu sekola lagi.hee. dila, nape naseb kite macam ni kan? sedeh kan? nak tao tak, bfore aku pinda, mase tu kao takde dah. kao da pinda la kan. kat sekola timi kan pggil ikram 'adek'. aku ape lagi kadang kadang naek perasan aku.haha. aku teringat kao pggil adek.heee. gedik betol la anak aris neyhh. terngiang ngiang uhh.

siti adila






No comments: