Tuesday, March 15, 2011

HAPPY ENDING ((:

hye hye. hari ni 15 mac aku, aida, dila, pypy dan juga saudari eta telah keluar bersama di terminal one. tao tak?haa. walaupun auni, totan dan zizie tak dapat join tadi kitorang still happy. tapi kitorang always ingat korang oke.

pagi tadi ayah aida yg hantar aku ngan aida pegi seremban. kitorang gerak dalam pukul 10.30 pagi tadi. sampai sana dalam kol 11 cmtu la. pastu kitorang gi kat pintu gerbang terminal tu. mahu tunggu dila. tapi dila bagi mcg dye kate nak g makan dulu. then kitorang duduk dulu kat situ. lepas tu. bf aida dtg. terkejut aku.hee. tiba tiba aida dapat kol dari eta. beliau mengatakan bahawa beliau telah sampai.huu. dye kate dye kat toilet. lantas kami pergi ke toilet sebentar. dan kami pun jumpe la. tunggu eta betolkan tudung dye. bila eta da siap segalanya, kitorang pegi balek kat pintu gerbang tadi sebab dila kate dye dah nak sampai. aku ngan eta of koz la excited kan..huhu. mesti tertanyer aida mane kan. tercicir ke dye? or kene culik?haha. yess kene culik ngan bf dye larhh..hee. dye ngan bf dye da gi pusing satu term tu. naseb ade eta..hee. nak tao tadi baju aku same ngan dila. tak janji pun oke.huu.. pastu nampak kereta dila. tadi papa ngan mama dila hntar.. sejurus kmudian kami masuk term and jalan jalan dalam tu. pastu dila kate dye haus. kitorang pegi food court bwah tu minum air je. tinggal pypy je belum sampai. pastu aida bg mcg kat eta. dye cakap nk g wyg ngn bfnye. kitorang kesian ngan kek tu haa. kami cari kedai yg ade jual plastic bag. pegi popular la. tah mane lagi kitorang pegi tadi. then jumpe juga!! pastu aunty tu bole kate takde plastikyg muat ngan kek tu.hurmm.. takpe la. tp kesian 5 rggit dila. takpe ke dila? then, eta ajak g kbox. apa lagi karaoke time..heehe. best tak eta? aida jangan jeles ea..huu. pastu jumpe pypy kat kbox tu.. ajak pypy join kitorang la kan. macam ape tah tadi.haha. kitorang nyanyi 5 lagu. ngan mike yg mcm erhhh tu..huyyaii..


*dengan pypy takde pulak.

lepas aida da abis tonton wayang. kitorang pegi kfc. sebab dah lapa kan.hee aida ngan bf dye bedebat. sorang nk kfc. sorang nk mcd..apo la kan.. dalam kfc tu la kitorang celebrate eta. pypy nk jugak pgg pisau ye. wakil auni katenye..haha

*ini dia kek itu. hasil tangan ibu aida. (:

*pypy dan eta

wahh kenyang juga akhirnya..huu. tiba lah saat yg taknak diingini iaitu mase pulang ke rumah.hee. tak puas tahu.hurmm. bila la kita dapat jumpa lagi kan. eta ngan pypy payah la..huhh. yang penting best sangat sangat tadi. ya allah tak terkata tahu.hee.



* ni larh saat nak berpisah tadi.. ):

okey la taktao nak cerita ape lagi ni. selamat bertemu lagi. bubyee.. ((:

No comments: