Friday, March 25, 2011

wuhuu ceria ((:

salam. nak tahu hari ni aku pergi lukot or dikenali smk yamtuan radin. alaa hostel saje aku jejak. aku pergi lepas balek sekolah tadi. aku pergi dengan faezah.


aku pergi ngan minah ni. huu
gerak tadi pukul 1.30. mak faezah hantarkan.hee. sampai je kat sana terus mesej mai cakap aku dah sampai. ade ke kao suruh aku jerit name kau. apo larh kao. aku suruh budak budak ni turun. mase panggil tu ternampak pulak budak ni. aku tao dye marah lagi tu. mybe kite tak bole jadi mcm dulu dah kowd. akak sayang kao la. tp kau tak dah. takpe la cik adik oii. mybe dah takdir kan..hurmm.. haa. buat ape aku nk pggil? mahu jumpa la mahu ape lagi.hee. ya allah rindu tak terkate tadi la weyy. yg turun tadi. ermm budak kecik ain ngan era. shasha ade jugak. tapi dorang kejap je. takpe la adek yerr. jumpe tadi borak borak la. dah lama kan tak lepak same same. tu pun tadi ramai tak turun. tapi takpe. lagipun tu kan mase korang tidur tadi kan. sorry kacau masa korang yaa. korang tahu. rase macam taknak tinggalkan je sekola tadi taukk. nak tido kat situ.haa.


lepas ni tak tahu la bila dapat jumpa korang lagi. mybe berkurun lama kowd.haha.
ni pesanan untuk korang. special? special special..hee

emillia : weyyh, rindu kau la. suka share prob ngan kau. kau always dengar je kan. tadi pun same kan.hee. tapi sory tao tao. sayang kamu !

fiza : budak comel yg sorg neyh. rindu kamu tahu. sayang awakk. ((:

mai : cik akak. rindu doe kat kau. cepat je kau dapat kawan tadi kan..huu. hope dapat jd kwn always yea.
sayang kao la maii.

nuul : ni sorang lagi ni. rindu kau la haii. sayang kao.

korang take care ya kat sane. taktao nk cakap ape dah. oke la bubyee.


bubbyee ((:

No comments: