Friday, April 15, 2011

.................................

heyy..
nape tajuk entry macam ni?
sebab takde idea nak tulis sebenarnya..hehe.
lame jugak tak update blog kan. lame ke? bia laa kan.

sekola minggu ni? entah laa. boringg je..hurmm. wahh, kawad tak pegi pun. tak kuasa aku haii. naseb hujan je.hee.. tapi taktahu la kan dorang wat ke tak. tak amek tao pun. sorry..hehe. hari rabu. skip kat puteri islam..haha. kelaka betul. aida ngan dila duduk kat toilet..tah ape dorang buat aku taktahu laa. minggu depan taktahu nak skip mane lagi. kena la fikir kan. khamis? memang menyeronokkan..haha. seronok la sangat. dah la roti hilang. lapa aku kat sekola tahu tak. bodoh sape yg amek tu. takde duit ke nak beli? miskin sangat dah ke haa??hisshh.. dengki la tu aku bawak bekal..haha. bengot betul. mase pj poco poco..haa. then hari ni tersangat la bosan. kene lak menari kan. macam bengong je.. bantai je la buat tadi. aida semangat buat kan aida.hee.

tu je la yg mampu aku cerita. pendek kan. dah la bosan. huhh. sape nak hilangkan boring aku ni? ade tak ade tak??hee. okayy la out dulu. bubyee.. ((:

-- syiera --

No comments: