Friday, April 22, 2011


hari ni sekolah macam biasa. pagi pagi mood tak berape nak okay. disuruh nye memikir maksud simpulan bahasa. haiyoo. hehe. then belajar macam biasa. mase bi asyik gelak je. ish ish ish..huu.

esok sekolah ganti. nak pergi ke taknak ea? macam sayang je kalau tak pergi sebab cikgu nak ajar chapter baru. aku ni dah la slow learner..hurmm. tapi nak datang dengan sape? semua takde. aida ngan dila balik kampung. camne ea?

haa. hari ni abah balik. tapi belum sampai lagi. along pun balik. terkejut la kan ade orang hantar tadi. patut la mcm ade firasat je dia nak balik..huu. alang adik aku kat sekolah ade camping. motivasi tahun 6. wahh ade la teman nak borak. tu pun kalau aku tak tidur awal.hehe.

camne la esok ni? nak sekolah ke taknak? ade jawapan?? haha
okay la. sampai sini saje yg mampu aku buat. semoga bertemu lagi.. (:
bubbye. SAYANGAWAK<3

-TERIMA KASIH-
syiera

No comments: