Saturday, April 9, 2011

long time no see (:

wahh rindunye kat blog ni haa.. lama tak update..hee. baru mula online balik ni. semalam nak entry post tapi tak de mood. mood macam erhh je. hari ni sekolah ganti. rajin kan la diri ni pergi kan. sunyi je sekolah tadi tak mcm biase. pelik la kan.hee. nasib tak belaja sangat hari ni. masing masing bawak camera. tapi tak boleh nak open macam lukut dulu. rindu pulak kat diorang. KORANG TAK RINDU AKU KE HAH?

minggu ni sekolah macam erhh je.. lebih lebih lagi hari rabu. apahal nak paksa paksa suruh kawad pulak? kitorang taknak dah lah. ni nak suruh datang pulak hari isnin selasa khamis buat latihan. lain kali tanya la dulu. ni tiba tiba jer. macam apa tah. pastu buat salah sikit nak emo. apa masalah kau. ingat kitorang ni terus catch up ke? senang ke kawad? hancur je aku tengok. kau fikir kau bagus ke hah?

minggu ni masa AKAUN semangat je nak belaja..haha. semangat ke? entah la. sikit je tu. semua subjek okay okay je. alhamdulillah.

nak story ape lagi yea? taktao dah la. bosan nye duduk kat rumah. nak keluar tak tahu nak pergi mane..hee.. lusa sekolah balik. taknak kawad la faham tak?

TENSHEN TENSHEN TENSHEN TENSHEN ! ! ! !
ERGHHH..

No comments: