Thursday, May 5, 2011

05052011

shringg... hari ni sekolah la macam biase. tapi beg berat. sakit bahu aku haa. hari ni jadual sangat lah padat tahu. adoii. name je balik awal tapi waktu sebelum rehat.. mak aihh.. tadi mase sekolah pun macam malas je.. dah la pj takde. buat penat pakai baju sukan (mcm rindu nak pakai baju sekolah la ni..haa). tadi mase nak tukar baju aida ngan dila heboh la kan ade pakwe hensem..haa. budak mane aku pun taktahu.. aku pun taktao yg mane satu. sampai kelas tak habis lagi cerita. ish ish..hee..

then balik la pukul 1.50ptg td. nak tahu tadi naik bas macam biasa. sampai je kat taman jauh aku jalan ngan aida.. haha. lawak tao tak. acik tu tak perasan kitorang tak turun bas lagi. bantai gelak je kitorang dalam bas. last benti kat area kedai tu. tao awal awal turun kedai kalau mcm tu.haha. penat nye jalan tadi. adoii..


sampai je kat rumah tukar la baju. terus tidur. agaknye penat berjalan tu.. tidur 2 jam. 4 stgh baru bangun. then, mandi sume. mcg dan ape lagi ea? buat la math sikit tadi. siap jugak. yeay, hw.. ade yg dah siap dan juga yg belum..huhu.

esok jumaat dah. sabtu sekolah lagi. minggu depan exam. aku ni dah ready ke? mesti la belum. huhh poning den. lepas exam terus cuti.. wahh.. kau syira nak cuti je kan. hishh..hehe

okay la tu je. mao out. tidur time. bubbye

TERIMA KASIH

No comments: