Monday, May 23, 2011

bosan meyhh .

Hari ni aku ambil exam sivik je. Tu pun sebelum balik. Mula² pagi tadi nak ambil exam akaun ngan ict. Hari tu kan tak ambil (Khamis). Yela duk kelas pun bukan buat ape pun kan. Membuta je la nanti..hee. Lepastu , tak jadi sebab cikgu takde paper soalan dye. So, tak jawab la. Kena ambil hari rabu nanti. Insyaallah aku habiskan dua² paper tu. Malas nak tangguh² lagi.


Disebabkan aku tak ambil exam pape pagi tadi. Aku ajak Zul duk lab ict. Hee. Lagipun sir bagi. Mula² ingat nak wat revision la konon. Then, si Zul nak Buat blog pulak. Huu. Aku la ajar dye. Tak teror pun la. Pandai² dia faham la. Duduk dalam lab tu 3jam. Sampai pukul 11 camtu la. Huhh. Aku sampai taktahu nak buat ape..hee.


Lepas rehat, duduk je dalam kelas 1jam 30 minit. Sementara tuggu paper sivik. Lama sangat. Penat duduk. Aku sempat jugak tidur. Yela malam tadi pun tidur lambat kan..hehe. Tapi lame je nak tunggu..haha. 

Akhirnya, exam pun bermula. Lambat juga la tadi. tapi takpe sivik. Hebohla kan. Setengah jam dah siap. dah 'pandai sangat' la ni? Haa. Lepas tu balik larh. Turun awal tadi. Orang lain tak keluar lagi. Lengang la kan. sedap je jalan tadi. Hee.

Sampai rumah mak takde macam biasa. Dia pergi Kemas. Alaa, tadika tu..hee. Nasib ade makanan. Balik tadi pun perut dah menyanyi. Apa lagi melantak la kan..huhu. 


* Esok exam addmath dengan agama. Last paper tu. Ermm, camne la esok ni ha. Aduhh. Pasrah je laa. hurmm. K bubbye.

No comments: