Thursday, May 19, 2011

Sahabat PPDa-PETRONAS


Salam. Hari ni aku tak ambil exam. Dah la paper akaun dengan ict. hehe. Slamber. Kenapa? Haa, aku pergi SMK Kg Baru Si Rusa kat PD tu. Ada program Sahabat PPDa-Petronas. Aku pergi dengan nuar , zul. Seronok juga la. Mula² taknak pergi sebab ye la aku sorang je perempuan. Lain je..hehe.


Tadi mase pegi tu, guna jalan lame. Nampak la sekolah lama aku haa. Aduhh, rindunye.huhu. Sampai je aku kat sane, mcm blur je. Yelarhh.. Biase la tu kan. hehe. Pastu duduk la ngan diorang. Then, nmpk pulak ain budak lukut tu. Malu la aku.


Seronok la dapat jumpa membe baru. Even tak rapat sangat kan. Tapi ngan sorang budak ni Farah name nye. Syg kowd kat dye..hehe. Mcm dah lame kenal je kitorang tadi.


Ape lagi ea? Ntah laa. huhh. Penat (:

No comments: