Sunday, May 22, 2011

SMVDSMZ -> REMBAU -> RUMAH


Witt witt. Ptg tadi pergi sekolah abang aku. Nak gi hantar barang kat dye. Aku ni saje la gedikk nak ikut kan..hehe. Teringat pulak masa mak abah selalu datang masa sabtu or ahad. Untuk ape? Saje nak berkelah kat kantin bawah tu..hehe. Nak gi pantai tak dapat kan..huhu. Hari aku jadi mcm sebelum aku masuk hostel dulu. Aku jengukk abg aku. ((:
Kat situ adik² aku gayat benar ngan public phone. Mcm tak pernah jumpe benda alah tu. Yang syuib tu tak habis" mintak duit syiling. Adoiii.. Penat aku layan dye. Dah la panas..huhh. Mesti orang kat situ kutuk habis kitorang..haha. Peduli je la kan. Erm, nak dekat satu jam jugak la kitorang 'berkelah' kat situ. Abah ngan along borak² , mak taktahu la buat ape. Aku layan kerenah budak². Lepastu, balik la.




Masa perjalanan pulang ,  aku lelap la sekejap dalam kereta tu. Penat la konon. Cehh..hee. Tibe² dengar abah suruh bangun. Aku ingat sampai rumah dah. Haaha. Rupenye kat Rembau. Kitorang stop kat Cendol Madu Rembau. Pertama kali pergi. Sebelum ni tak perasan. Heehe. Aku order cendol je. Ambik kau kenyang terus..huhu. Kat situ taman rekreasi tao. Tah mcm mane boleh ade kedai.hehe. Namo ehh Taman Rekreasi Punggiran Sungai Rembau kalau tak silap aku la. Best tahu tak kat situ. Yeker? Entahla. hee. Even mcm sunyi je kan. Nasib pergi ptg. Kalau malam alamatnye tak nampak pape la kowd. Haha. Tadi jadi kanak² riben kejap..hehe. AKU MAIN BUAIAN. Hehe. Dah lame kowd tak naik buaian. Heboh la kan. Mcm tak pernah jumpe buaian je tadi.Hehe. Tadi ade pakcik tu bawak anak dye kat situ . Pastu aku naik dulu buaian. Malu juga la..hee. Tapi biar larhh. Budak tu pandang pelik je. Macam aku ni pendatang asing..haha. 




Lepas tu kami pun berangkat pulang. Pening je dalam kereta tadi. Erghh. Miss along. <3 hee. Takpe minggu depan jumpe jugak.huhu. Bubbye. Mood : Tired (;


♥♥♥

No comments: