Sunday, June 26, 2011

HAPPY SUNDAY !


Helo blog. Hari ni nak cerita ape ea? Takde idea sebenarnya. Blur blur. Hee.

Guys, esok dah sekolah. Kejap je. Maklum lah 2 hari je cuti kan. Puas tak ni? Mesti tak kan. Esok dah mula lisan. Tapi taktao la cikgu buad ke tak. Maybe dye buad kowd sbb paper lagi sikit nak habis bincang. Adoyy, tak prepare pape lagi ni. Nasib oral bi dah setel. Markah bape aku taktao. Peduli ape aku. Janji dah buad. Lepas ni, oral kedua pulak. Okay, stop pasal oral ni.

Dua hari cuti ni, ex aku text aku. But sory la, aku taak dapat nak terima kau lagi. Bila fikir balik ape yang kau buad kat aku dulu, ape yang kau cakap kat membe aku, lebih baik taj payah dah. Kita cari kehidupan sendiri lagi bagus kan. Aku boleh cari lain, kau pun boleh. Tapi, kalau kau taknak tu bukan hal aku tao.

Hari ni 28 hari dah. Kejap je rase. Kadang² fikir betul ke aku couple dengan dye ni. Ermm, yg penting semua tu betul. Hee. Insyaallah aku boleh sayang dye macam aku sayang ex² aku dulu. Taktao la kalau dye sia-siakan sayang dia kat aku kan. Ermm, beza la org ni. Ape yg beza? Banyak jugak la. Ada jugak yg sama ngan aku. Yg penting, kitorang satu kelas. Huu. Act, malu sebenarnya. Biasa la, baru lagi kowd. Hee. Tapi, aku takut diorang ni tak boleh terima aku dengan dia. Tapi biarlah kan orang nak cakap apa. Aku tak ganggu hidup diorang. Padahal takut ni. Hee. So, ILOVEYOU <3


Okayy la, Sampai sini je la dulu. (:
Bubbyee... Good night guys. ((:

No comments: