Sunday, July 24, 2011


Dear blog. Dah lame tak update. Bape lame tah. Takde story nak share.

Hari ni Ahad sudah. Duk rumah bosan. Parents aku pergi hantar along balik hostel. Aku malas nak ikut, sebab sekejap je. Hantar pastu diorang balik. Lagipun, aku kena jaga si kecik ni. Tidur pulak dia. Selalu nak ikut. Ngantuk, penat kowd.

Ermm, semalam kua pegi Seremban. Ala, term je. Saja nak release tension. Hee. Aku kua dengan boyfiee aku. Haha. Aiman larh. Kali kedua keluar bersama. Hee. First time aku kua sorang². Jahat la aku semalam. Tak baik kan. Hisshhh. Sebenarnya, dah lama plan. Tapi, semua tak jadi. Saba je lah kan. Last² aku buad keputusan kua la sorang² tu. Biasa lah takut kan. Tapi nak jugak buad. Hee.

Pagi tu, aku bangun kul brape tah. Tolong mak jemur baju. Nasib tak banyak. Pastu, siap² nak kua. Then, salam mak sume, kua la rumah. Elok je kua umah, dapat call Aiman tanya aku kat mane. Cakap la aku dah kua sume kan. Tak nampak pun dia kat mane. Pastu, nmpk dah dia ngn motor dia tu. Aku pun bonceng la kan. Ni nak g mane? Nak pegi bustop Taman Kelab je. Haha. Bengong kan. Huu.

Mula² ingat aku dengan dia je. Last² dapat tahu Capik pun ade. Aku je lah perempuan semalam. Katenye nak beli calculator. Bila dapat bas, full pulak. Kena la berdiri. Penat uhh. Akhirnya, sampai la kitorang kat term tu. Kua pun sebab nak tengok wayang. Cite Flat 3A. Kitorang masuk 3.20p.m. Sebelum tu tak tahu nak buad ape. So, jalan jalan je larh.

Pergi la Popular kat atas tu. Teman si Capik nak beli calculator. Heboh bona nak beli kan. Aku nak beli pen. Prepare awal awal. Hee. Capik belanja pen aku tu. Wahh, hee. Aku dah kua duit ni, dia kata tak payah. Ingatkan kau tipu je. Btw, terima kasih Capik. Tak pernah macam ni. Kua Popular, pergi beli tiket wyg. Capik nak tengok Harry Potter tu. Pastu, heboh la nak pertikai pasal tiket ha. Saba jelah.

Lepastu, pergi makan kat KFC. Nak KFC je kan. Huu. Aiman belanja. Thanks sayangg. Dah puas duk situ mengenyangkan perut tu, kitorang blah la. Maklumlah sebelum pergi dah lapar kan. Hee. Kenyang sangat sangat. Si Capik tak habis habis dgn cite Harry Potter dah nak start la ape la. Capik Capik.

Then, merayau la dalam term tu. Jalan punye jalan, takde benda yg best pun. Hehe. Benda biasa je pun. Capik pergi kat kerusi urut. Aku tahu gelak je lah. Kelakar je. Hee. Pastu, hantar Capik depan wyg tu. Mcm nk hantar kat airport tahu tak. Haha. Bila Capik dah masuk tu. Merayau la lagi. Satu jam lagi nak naik balik. Aku dgn Aiman tawaf la term tu. Hehe. Takde benda nak buad pun ha. Pastu beli each a cup. Nak minum dalan wyg. Hee. Beli satu je, share la kan.

Sampai la waktu kitorang masuk wyg tu. Sebelum tu beli la popcorn. Kali ni aku belanja. Kitorg first masuk dalam tu. Haha. Mcm tak sabar la kan. Pastu kan ade la orang ni, aku nga sedap tengok cite tu, dia cakap kitorang salah tempat duduk. Aku pelik la kan. Last² dia yg salah. Padan muka. Dia patut masuk kul 5 kowd. Semangat sangat nak masuk kul 3 punye. Haha. Dia jugak yang malu. Sape tak marah kan. Kena ganggu mcm tu. Hishh. Best jugak cite Flat 3A tu. Nasib tak sejuk sangat duk dalam tu.

Dah habis tyg tu, terus turun. Nak tengok bas ade ke tak. Oh, belum ade lagi. Tunggu la kat dunkin donut sampai la bas sampai. Nasib Aiman teman. Thanx sekali lagi ya. Bas dah sampai, aku pun naik lah. Nasib ade tempat duduk. Sampai rumah kul 6.30. Lambat lambat. Family aku keluar. Pergi jalan jugak.

Ape lagi ea? Banyak la semalam. Yang penting semalam best sangat². Happy larhh. Thanks Mohamad Aiman Syazwan. I LOVE YOU <3

Hari Jumaat aku pergi lukut, Tapi tak sempat pun jumpa budak budak ni. Takpe larh kan, bukan rezeki aku. Hmm.

Okay larh, sini je lah dulu. Penat aku taip. Cerita tah pape ni ha. Huhh. Byee~~

No comments: