Saturday, July 9, 2011

HAPPY (:

Welcome home. Hee. Hari ni pergi sekolah, ada Hari Kecergasan. Aku tak masuk pape pun. Pergi nak kena cat kelas. Pagi tadi bangun lambat. Jam pun mcm tak dengar je dye berbunyi. Rasa taknak pergi je sekolah tadi.  Last² suruh abah hantar. Sampai sekolah, kene la jejak tangga demi tangga yg tinggi tu kan. Tak nampak pun Aida. Pagi sempat dating ha. Hee. Pastu Dila sampai. Kat tangan dye ade biskut Lexus coklat. Satu plastik kau bawak yer Dila. Terkejut la jugak. Hee. Tadi, Effa pun join la kejap. Pastu Aida sampai la. Bawak botol pulak yg sorg ni.

Then, beriringan la ke dataran tu. Duduk la borak². Dengar cikgu² ni berceloteh kat depan. Huh, dengar la sangat kan. itorang kat belakang ni tah apo dibuat. Tadi dah hujan tao, boleh cikgu cakap takpe. Duduk diam² kat situ. Saba je la. Pastu, ada senam robik. Macam menari pun ada.Mase tu, Aida PALING SEMANGAT. Hee. Tengok la cikgu² ni dancing. Huu. Paling best tengok Cikgu Hami la. Memang semangat gila aku tengok. Haha. Tak baik la aku ni.

*Ni masa dah nak siap dah.

Okayy, tamat sudah senam robik bagai. Apalagi, time untuk cat kelas. Sampai je kat kelas, macam erghh ade, zett ade. aduhai. Macam tak semangat dah ha. Kitorang kuatkan semangat nak cat jugak. Ni macam wonderpet la kan. Haha. Huhh, sangat penat bila dah siap tu. Nak basuh barang tu la barang ni la. Aduhaii.
Dah siap kena turn bawah. Perut dah buat konsert. Aku beli la nugget. Seringgit je mampu. Lupa nak bawak duit banyak. Heboh la kan.

Pastu, balik la. Hari ni naik bas. Bas tak penuh pun. Nasib baik. Penat sangat² tadi. Sampai rumah terus tidur. Hee. Pastu, text la kejap. Then, sambung lagi tidur. Hehe. Lame jugak la. Bangun² terus online. Ahha, sebelum tu dah siap mandi , makan semua yer. Tengok laptop kosong, duduk je la. sampai la skrg. Stop nak makan dgn solat je tadi. Hee. Mak abah ngn adik aku g jusco. Buad ape tah. aku malas nak ikut.

Okay la, keluar dulu lah. Tengok berita. Kecoh dengan perhimpunan bersih la ni kan. Ha, kenapa lah tajuk aku HAPPY kan. Hee. Keyhh. Byee ~~

No comments: