Saturday, July 2, 2011

merindui kalian . . .

Sekejap rasanya dah 6 bulan aku pindah sekolah. Skrg ni dapat mulakan kehidupan aku yg baru kat sini. Macam² aku dapat. Takde la byk pun. Cakap mcm byk je kan. Hee. kau mmg Syira.

Especially for kawan² aku kat Lukut dulu. Aku rindu korang sangat². Bila la kita dapt jumpa lagi kan. Kalau ada jodoh, kita jumpa lagi. Insyaallah. Macam mane la korang kat sana kan. Korang ingat aku lagi tak ni? Entah² dah lupa kowd. Mana la tao dah tak kenal Nur Syahirah Aris ni lagi ha.

Emilia, aku rindu kau sangat² sygg. Kau sehat tak tu? aku rindu nak luahkan perasaan aku kat kau. Kesian kau jadi pendengar masalah aku kan. Sorry la tao. Skrg susah nak contact kau. Payah tahu. Nak jumpa masa online pun jarang. Takpe, aku faham. Biasa lah dah jauh kan. Aku sentiasa ingat kau okayy.

Fiza, camne? Sehat tak? Even kite tak rapat sangat kan. I want you know that I love + miss you so muchh. Hee.

Mai, ni lagi sorang. Sombong kau dgn aku skrg ea. Rindu kau la budak. Jom la kuar. Kita jumpa nak tak? Mesti kau taknak kan. Aku tahu tu. Takpe la, insyaallah satu hari nanti kita jumpa ya.

Sape lagi ea? Haa, Nuul. I MISS YOU. Kau mcm mane skrg bila takde aku? Mesti bahagia kan. Barang aku bagi sebelum aku pindah, simpan lagi tak? Tu je la yg dapat aku bagi kat kau mase tu. Yela, kan kita satu dorm dulu. Simpan and jaga tao bantal nightmare tu. Hee ((:

Elena. Miss Korea. Huu. Takde orang nak share pasal korea dah. Even baru kenal tambah lagi tak berapa nak kenal hati budi masing² kan, aku tetap merindui kamu. Huu.

Timiey, Schaa, Keyla, Mira, sape lagi yg aku tak sebut? Korang tak terkecuali okayy. Aku rindu korang tao. Hope happy alwayss.

Okaylah, just nak bagitahu. AKU RINDU + SAYANG KORANG YER. ((:

No comments: