Tuesday, July 12, 2011

TUESDAY (:


Hey hey. Tadi pergi sekolah la kan mcm biasa. Hari ni takde mood nak belajar. Hari ni jugak ade perjumpaan tiga penjuru. Dengan parents tu. Tanya mak semalam datang ke tak. Dia kate dtg kowd. Erm, yelah mak. Malas la nak fikir kan. Kalau dtg, dtg je la kan. Nak buad camne. Takkan la halau. "Mak abah pergi balik" kan. Haha.

Sampai sekolah, duduk la kan. Pastu, pergi dataran la semua kan. Dah habis cikgu² membebel, kitorang naik pergi kelas sains. Nasib tak bosan belajar sains pagi tadi. Mcm ade la sikit nak belajar tu kan. Lepas ni BM pulak. Hmm, dah tak semangat dah. Double mase pulak tu. Adoyy. 

Okayy, cikgu dah masuk, jadi BM dah mula. Bosan bosan. Dia suruh la buad karangan tadi. Buad je la kan. Lepas ni math pulak. Blur aku ha. Hishh. Bile la nak pandai ni syira? Hmm. Ni tunggu la nak rehat kan. Lapar tahu tak.

Dan, tibalah waktu rehat. Makan makan . Lapar sangat sangat ni. Lepas rehat nak date ngn parents.Date la jugak dengan Aiman SAYANG mcm biasa. Hee. Pas rehat, taktahu nak buad ape. Aida, Dila buad folio agama. Then, suruh la Aiman pun buad jugak. Hee. Sory la yer. Takpe nti dah siap, boleh enjoy dah.

Tengah aku khusyuk tolong Aiman buad folio tadi, Aida panggil. OMG! Mak abah dah sampai. Syuib ade jugak. Takkan la tak bawak kan. Terkejut aku. Pastu, sambung je la kerja aku tu sementara nak tunggu turn. Ha, sampai pun turn kitorang. Aku dengar je la cikgu tu cakap. Nasib la tak lama. BM la paling hancur. Jap g kena la ni. Hee. Takpe la. Dah sudah tu, diorg balik la kan. Dah tak boleh ikut nak buad mcm mane.

Tup tup dah pukul 2. Rasa malas je nak turun pergi agama.Alahaii. Last² tak pergi pun. Hehe. Alang² je nak balik. Pastu, ramai dah nk turun. Kitorang pun turun la. Tengah turun tangga ni, bas takde pulak. Sabar je la. Yeayy, sampai jugak bas. Takde la penat nak tunggu.

Sampai rumah online terus. Hee. Tak buad ape ape pun. Melampau yer. Keyh la, nak maghrib dah. Out dulu. Salamm.((:

No comments: