Sunday, August 7, 2011

BORED ):


Hey hey. Dah 7 hari kita berpuasa. Huh, kejap je rasa. Alhamdulillah buat mase ni aku puasa full lagi larh. Huu.

MINGGU LEPAS punye cerita. First day puasa mesti la mcm lain kan. Yela, pagi pagi selalu Dila keluarkan makanan dia. Makan la same same sebelum cikgu membebel kat depan tu. Hari Isnin tu, hari yg seronok larh. Aku tengok semua orang active je. Terutama Capik. Hee. Heboh dgn lawak dia tu. Asyik dtg je kat kitorang. Yela, geng dia tak dtg. Dia tu taktao erti penat agaknye. Dah la hari tu ramai cikgu tak masuk. Ramai jugak yg tak dtg. Sunyi je. Haa. Ape lagi, huru hare la kelas tu. Hee. Mmg happening larh.

Dalam kelas, Dila kan, heboh dgn cita cita dia. Nak jadi ape ea? Ha, kau nak jadi penyanyi kan. Menang award la kan. Hee. Aida pulak, nak jadi model. Artis la korang. Huu. Masa BI, teacher mcm taktao penat pun. Even ramai takde, nak jgak teaching kitorang. Takpe, aku faham tu. Hee. Dan pegi la waktu waktu yg lain tu. Yg syok sains takde cikgu. Lepak je larh. Waktu last aku tidur la kejap. Penat. Huu.

Aku dah tak ingat dah ape jadi. Hari Selasa, mase sains cikgu sowh buad eksperimen. G la turun sume. Habis camtu je mase sains. Kitorang jgak naik lambat g lab tu. Hee. Hari lain aku tak ingat dah apa jadi.

Ermm, apa lagi ea. Takde yg best pun masa puasa ni. Bosan je. Okay larh out dulu. ~~


No comments: