Friday, August 12, 2011

Masuk je hari ni dah 12 hari kita puasa kan. Kat sekolah tak habis habis bukak lagu raya masa pagi pagi aku sampai sekolah tu. Sabar la dulu. Raya tu tak lari der. Aku rasa sekarang ni makin busy. Tadi baru dapat soalan kerja khusus akaun. Bila nak start? Taktahu lagi. Insyaalllah esok aku buad dengan Aida. Blur aku, taktahu nak mula macam mane. Mane tak nye, time teacher terangkan, muka aku ni ngantuk je. Penat jalan dari lab lagi. Kesian tak? Mesti tak kan. Aku tahu tu. Pastu, rehat macam biasa. Turun balik bukit bukau tu. Adehh, penat penat. Dah lama takde tazkirah puasa. So, jalan jalan je lah kitorang. Lepas rehat, sains. Cikgu takde. Dua masa pulak tu. Bahagia la sikit. Tak de kuasa aku nak belajar lagi. Hee. Tak sedar lagi minggu depan nak exam ni. Tadi masa takde cikgu tu, lepak je la keje kitorang. First time lepak kat tengah tu lame lame. Eh, yeker? Aku rasa baru first time. Erm, pape jelah kan. Penat aku gelak hari ni. Macam macam yg berlaku tadi. Huu. Hari ni aku rasa bahagia jer. Sebab apa? Adalah sebab dia. Hee. Balik tadi, penat sangat sangat. Sampai rumah, terus tido. Aku ni time puasa asyik tido je ptg ptg. Tak elok kan? Tapi mcm nak jugak. Haishh. Bukan nak tolong mak ke ape. Ish, tak baik la aku ni. Okayy larh, sampai sini je dulu.

MOOD : EXAM .

No comments: