Friday, August 19, 2011


Nak story ape ehh? Semalam dah habis exam. Tapi, lepas tu kena belajar jugak. Huhh. Tak semangat aku. Exam kali ni mmg aku JATUH la. Tah ape benda yg aku jawab setiap paper hari tu. ): Mesti byk fail. Dah nasib kan. Hari ni takde yg best pun. MAsa rehat tadi, kitorang stay dalam kelas. Sekali tu, ade la hamba Allah ni bakar mercun kat bawah. Apa lagi terkejut la kan. Dila la kesian. Bongok je sape yg buad tu. Tadi kat kelas buad origami burung je. Bila dah siap bagi kat Aida. Dia nak gantung gantung. Dari pagi sebenarnya buad benda tu. Seronok pulak kan. Hee. Balik tadi, abah jemput. So, cepat la sampai rumah.

No comments: