Thursday, September 8, 2011

KHAMIS : 08.09.2011

Holla holla. Assalamualaikum. ( :


Hari ni pergi sekolah mcm biasa la. Tapi, abah hantar sebab hujan. Aku pun terlambat bangun. Elok aku bangun kul 6 tu hujan turun. Aku fikir camne la aku nak pegi sekolah. Nasib abah ada. Masa sampai sekolah tu, dah tak hujan. Tapi, yg bagusnye tak payah beratur. Cikgu suruh masuk kelas.

Hari ni belajar sangat lah best. Sebab cikgu takde. 3 subjek je kitorang belajar hari ni. Hee. Sempat lagi aku pergi buat assignment ict aku. Buat cable. So, dah setel yg tu. Tak payah fikir lagi. Hee. Lepas tu balik la rumah kan.

Dalam mase yang same tu. Bincang la pasal rumah pau. Yela, pau buad open house ptg tadi. Tak pergi nanti  rasa bersalah pulak aku. Aku bincang la dengan Aida. Dila takde hari ni. Dia tak datang pulak. Sangat sunyi la tadi. Semalam apatah lagi aku sorang sorang.

Okay, petang tadi pergi la rumah pau. Ayah Aida hantarkan. Mula mula tak jadi. Pastu, Aida text aku suruh siap sume. Punya la dari hari tu bincang datang ke tak kan. Sampai pagi tadi pun tak setel lagi. Last last dapat la jgak pegi walaupun kejap. Tapi Dila takde pulak.

Wahh, first time aku masuk taman tu. Serious malu laa. Rusa masuk kandang. Hee. Satu jam aku duk situ, ayah Aida sampai. Dan balik la kitorang. Aku dgn Aida je la kan.

* Sory ternampak yg 2 org baju putih tu. Malas nak crop. ( :

Okay la. Takde lagi. Btw, Thanks Nurul Nazirah. ( :

No comments: