Saturday, September 24, 2011

23 September 2011

Event : Jamuan Hari Raya Aidilfitri Ibu Pejabat Kontinjen Negeri Sembilan


Belum terlambat kalau nak ucap Selamat Hari Raya lagi kan. Walaupun dah penghujung bulan Syawal ni kan. Tapi, hari yg last last ni la byk pulak orang buad open house haa. 

Okayy , balik ke entry aku ni. Aku baru balik dari jamuan kat IPK tu. Tak tao kat mane? Tahu tahu kan la diri tu ea. Aku pergi sana dgn demam + selsema nye. Peduli ape aku. Pergi je la kan. Aku tak sehad pun aktif je. Hee. Yelaa, takkan nak tunjuk kite ni saked bebenor kan. 


Masa sampai , kitorang berdiri taktao nak buad ape kat situ. Org ramai aku tak kenal. Yeah, i wait for someone tadi. She is Jaunaa. Biase la dah janji awal awal kan. Huu. Ada la jugak membe nanti kan. Kat situ, Byk la jugak gerai. Tapi, aku mampu pegi gerai laksa je. Makan laksa pun dah konyang. Maklum la ptg tu abah belanja kfc. Hee. Lapar sangat mase tu kan.

Penat aku dgn jauna pusing situ. Last last penat kaki berjalan. Nak duduk kerusi semua FULL. Ha, tadi ade artis tao. Apo namo aku pun tak ingat dahh. Hee. tapi, diorang veteran laa. Sedaap je lagu diorg bawak. Mase nak penghujung tadi, MB datang. Semua pandangg. Mesti la wahh kan. Hee ~~

Tadi, aku memberanikan diri capture la gambar. Uiihh, gediknyee. Lantak kau laa. Okayy, tadi aku dapat duit raya. Pegawai tu bagi. Nilai die? Bole la byk nye. Nasib aku belum balik mase tu. Adik aku lagi sorang sangatlah RUGI. Haha. Sape suruh kau taknak ikut. Bile dah sudah baru la balik. 

11.30 tadi aku sampai kat rumah. Rumah dah sunyi. Budak tu dah tidur la kan. Aku ni dengan kaki yg saked ade hati nak online lagi. Hee. Okayy la, dah midnight dah pun haa. Bubbyee. ~~

* Shawl yg aku pakai ni sebenarnye baru je beli petang tu. Tapi, bukan la beli semata mata nak guna malam tu. Mak yg syorkan aku pakai shawl ni. Hee.Nama shawl ni aku taktao la. Tapi, mak ckp datangnye dari Dubai.


No comments: