Thursday, September 1, 2011

MY LOVE


Okayy. Hari ni nak story sikit pasal someone ni. First aku kenal dia mase aku masuk Mambau. Kan aku dah pindah sekolah kan. Tapi takde la aku kenal terus kan. Aku mase masuk mambau, kelas aku tak same dgn aida, dila. Tapi, lepas seminggu tu aku mintak la tukar kelas. Sebabnye aku nak amek ict. So, bersama la kitorang. Satu hari tu, mase tu kelas agama. Time tu pulak ustazah tak ngajar ke dia tak masuk tah. Aku pun borak la dgn Dila pun borak la kan. Ape yg kitorang borak pun, mane la nak ingat lagi kan. Hee. Pastu, terbukak cite pasal arwah abg paan.Ohh! Lupe nak ckp, kitorang agama kelas gabung ea. Dia ni mmg active la mase kelas agame tu. Aku pun taktao kenape laa. Sambung balik. Masa tu, dia ngan membe dia jalan la dalam kelas tu. Maklum la, tu kan kelas dia. Takde la nak halang dia buad ape kat situ kan. Aku perasan tao dia pandang-2 aku mase aku borak ngan dila tu. Dila pun cakap dia pandang aku. Tapi, aku menafikan benda tu. Haha. *aku taktao la betul ke tak dia pandang aku. Heboh la nak perasan sorang-2 kan. Sedang kitorang borak tu, aku pandang la sekali imbas kat dia. Gedik je kan. Huu. Aku terfikir muka dia mcm someone. Then, aku ckp kat dila, muka dia mcm arwah abg paan. Tu bagi aku la kan. Pastu, dila pun mengiyekan la ape yg aku ckp tu. Lepas habis kelas agama tu, aida panggil. Aida ckp dia nak numb aku. Aku pk punyer pk, aku bagi laa. Aku taknak la nti dia ckp aku ni itu la ini la. Tak nak. Lam masa yg same mesti la takut kan pape terjadi kan. Yelaa, aku kan orang baru. Kang org gelar mcm-2 nti. Sbnrnye, tak sgke dia mintak numb aku. Yela, baru lepas cite pasal dia dgn dila mase tu. hee. Dalam masa yg same aku kena la amek numb dia jugak. Papehal nti sng la kan. Petang tu, ade miscall. Aku check la dulu. Okayy, tu dia. Kitorang main miscall-2 dulu. Even dah tao tu sape. Tah pape la kan. Hehe. Dan bermula laa perkenalan kitorang. * malu malu. Okayy, mase tu dia ada gf. Takut la aku nak contact dia. Yang aku pulak, ade bf mcm takde je. Yelaa, dah jauh kan. Aku rasa aku single je mase tu. Mula dari tu, tiap-2 hari kitorang mcg. Cite tu cite ni. Mcm mcm dah aku tao. *tao la cgt kan. Haa. Ha, sbnrnye kitorang ni dah jadi frend kat fb dah pun. just aku je tak tao. Yelaa, aku ni approve je org yg add. Punye la lame dia jadi frend aku, baru la dapat bersua muka. hee. Dia selalu caring pasal aku. Terharu rase. Cehh. Byk persamaan antara kitorang. *bole larhh. Dlm tempoh perkenalan tu, dia bagi coklat kat aku. Ahha, takde pape ok mase tu. Takut la budak budak ni tao. So, aku diam je laa. Hari berganti hari, timbul la perasaan sayang aku kat dia. then, satu hari tu, dia mintak couple ngan aku. dgn rasa  sayang aku terima la dia. Bercouple la kitorang sampai la skrg. Okayy laa, terima kasih la bace cerita yg tah pape ni. Mesti macam nak menunjuk kan. So, Iloveyou. ( :
28May2011

No comments: