Wednesday, September 21, 2011

WEDNESDAY


Good evening all. Entry hari ni mmg tak berguna aku rase. Mcm nothing je.
Hari ni sangatlah bosan. Taktahu nak buad ape. Dah la pagi tadi tak pergi sekolah. Sebab? Elak dari koko ptg tu. Hehe. Memamng selalu orang buad kan. Iye ke? Pape je lahh. ^^

Aku rase hari ni ramai yang tak datang. Budak kelas aku jela. Yg lain tu nak amek tahu buad ape.* Emo pulak. Haha. Act, aku rindu si dia. Huhu. Sape kah gerangan nye? sape sape je la. Haha. Tak baik laa.

Ahha, sekarang ni aku tengok dila HAPPY je. Hope korang bahagia okay sayangg. Aku sayang kau taw DILA. Dengar tak ni? Kalau tak dengar, ambik tahu taw. Hehe.

Aida pulak? Kau bahagia kan dengan kitorang kan , kan. So, kau tabahkan hati kau tu okay sayangg. Kitorang always dengan kau. Ingat tu !


Esok, khamis. Kena pergi sekolah okayy syg syg. Esok balik awal. Yeayy ! Huu. Hari jumaat maybe aku ada event kowd. Pergi mane? Kantor polisi bapakku. Hee. Pergi pejabat abah. Ada makan besar besaran tuk raya ni. Erm, hari sabtu lepas ada jugak jamuan kat taman aku ni. Mmg kenyang la. Huu.  Ohh, lupa. Hari tu ada jugak majlis sambutan hari raya kat pejabat abah. Tapi, tu untuk cawangan komunikasi abah sahaja. Yg hari jumaat ni, setiap daerah Negeri Sembilan ada. Ada sape sape ayah or ibu keje polis kat sini? Kita jumpa kat IPKNS nanti. Huu. Apahal aku tanya kat sini kan. ( :

Apa lagi aku nak merepek ehh? Yg penting hari ni hari ni yg membosankan.

Nak share gambar : Sambutan Hari Raya Aidilfitri ( Cawangan Komunikasi ) , 15 September 2011.

Ni masa baru sampai , terus jamah makanan. 

Ahha, ni abah aku menyanyi. Lagu ape tah. tak ingat aku. Tapi, tak sedap lagu tu. Hee.

Dah dah , enough time. Hee. Okayy, out dulu. Byee byee. 


No comments: