Tuesday, October 25, 2011

Date : 22Oktober2011
Day : Sabtu


Hai, assalamualaikum semua. Act, takde benda pun nak update. Cerita pasal budak sekolah je la yg selalu aku update kan. Yelaa, budak mentah lg. (: . Umur pun belum cukup lagi. Hehe.

Bermula dari tarikh 17Oktober hinggalah smlm, exam dijalankan. Semua soalan exam, pergghhh!! sgt seronok menjawab. Hee. Essay bi keluar soalan pasal 'Facebook'. Aku jawab tah hapehape. Yelaa, org tak reti speaking kan. Maen hentam je la. Hehe. Dlm minggu ni bertahan je nak online. Ade sekali aku online, aku update status aku pasal ni , " Kenape mase exam semua tak bole nak buad ? Handphone tak bole pgg , online pun tak bole . Kene tatap buku je . Kenape ea ? " . Ahha, aku dapat cuti sekolah. Seminggu woii. Huu. Tapi, cuti ni tak pergi mane mane pun. Pastinya bosan. Takpe la, mmg cuti mcm ni. Duk teperap je kat rumah. nak kelua ngn kwnkwn, takde duit. ): Lagipun skrg ni musimm hujan. Kelua nti bole demam. Takpe, takpe. Fokus exam. Lepas cuti ni sambung exam lagi. Semua paper susah je. Ish, kau ni Syira, susah je la kau tau kan. Cube la cuti ni kau belajar. Syira, Syira.

Smlm, balik sekolah,terus siapsiap.Sbb lepas abah balik solat Jumaat, kitorang satu family nak pergi Mydin baru kat terminal 2 tu. Penat uhh jalan. ptg tu hujan pulak. Dari Mydin, pergi Tesco Seremban Jaya plak. Tu pun baru bukak jugak. Haihhh. Duadua tempat baru kitorang pergi. Cerah mate kitorang. Hee. Tapi, penatt uhh. Penat sangatttt. Mcm jalan kat KL. Haha. Apa lagi nak dibicarakan ea? Takde dah rasenye. Okayy la,GoodNight. Byebye. Thanks for reading. ( :

SyieraAris<3

No comments: