Sunday, October 2, 2011

SAYANG AWAKK ( :

HELOOOOO !
Hai , assalamualaikum ! Sementara aku tunggu mak aku siap mcm datin ni, aku edit la sikit entry untuk blog ni. Hee. Exam dah nak dekat ha. Study? Aku study akaun je buad mase ni. Sambil tu kena buad kerja khusus akaun. Satu ape pun aku tak faham. Takde la 100% tak faham kan. Now, aku sampai kat dokumen tu. mmg stuck la kat situ. Dah lame buad tak lepas lepas lagi. Macam mane la nak berniaga ni kan. Adoyyy! Mmg pening kepale la. Huhh.


Tadi aku buad akaun dgn Dila. Berdua je. Aida tak join , dia pegi Putrajaya pulak. Takpe la kan. Aiman nak join, tp mase dia nak dtg, hujan turun pulak. Aku pun kate takpe la kalau tak dtg. Takkan nak suruh redah. Kesian nanti kat dia. Mula mula tu buad latihan teacher bagi. Sampai kunci kira kira mmg tak lepas. Tak faham tahu!!! Waa )':

Skrg ni fikir akaun je. Bile nak kena hantar? Takut tao tak. Ishh, mcm mane ni? Dah bulan 10 haa. Terlebih bulan dah. Menyampah pun ade nak buad benda alah tu. Huhh. Menyampahhhhhhhhhh!!!!!

Lepas dah penat melakukan kerja kerja yg dah menyakitkan hati tu , aku pun amek laptop. Dan bergambar gune webcam aku. Haha. Yang kat atas ni salah satu gambar kitorang capture. Hee. Sedar sedar tu dah pukul 6. Lame nye kitorang dalam bilik tu. Huu. Dan kitorang keluar tunggu mummy Dila sampai. Dila balik pukul 6.30.

Sangat penat semalam. Sbb buad akaun tu je. Hee. Okay laa. Nothing to say. Bubbyyeee ~~~~

Lot of LOVE ,

No comments: