Sunday, November 20, 2011

19November2011

18November2011 
Hotlink bagi mesej 'Selamat Hari Jadi ! Nikmati panggilan suara Maxis ke Maxis PERCUMA pada 19/11/11'. Mesej ni aku bukak mase balik sekolah. Mesti la suke kan. Even satu hari je dapat free call tu kan. Dan aku pun menanti la sampai tepat jam 0000 19 November.

19November2011. Jam 0000.
Woww! Dah tibe masenye. Sebelum pukul 12 tu Dila miscall. Saje je tu. Orang yang aku harap harapkan jadi orang first wish of course la my boyfiee kan. Hee. Tapi, dia terlambat. Dila org pertama wish. Second Aida, Third baru la boyfiee tersayang. * Ni dalam phone. Thanks korang. Kat facebook tak tgok lagi. Mesti ramai.  Papepun, terima kasihhh ^^. Lepastu, aku pun berjage la kejap and call Aiman. Huu. Satu jam tujuh belas minit sebelas saat je mampu. Tak genap pun 2 jam. Tak larat la. Dah malam sangat. pagi tu nak keluar. Mesti la nak bangun awal kan.

Jam 0730
Di pagi yang sunyi. Cehh ayat. Haha. Org pun tak bangun lagi. Aku pun meng'online'kan diri dgn muka yg mamai. Hehe. And tengok la wall fb aku. Boleh tahan ramai la yg wish tu. Thanks guys for wish my birthday. Dah besar ke aku? Haha. 16 tahun dah ha. Baru cukup umur. Dah habis form 4 baru nak 16 tahun. Hee. Aku bangun awal pagi tu pun taktau la knape. Mybe excited. Haha. 









Dalam pukul 10 camtu, pergi rumah Aida ambik kek. Sebelum Keluar tu jamah la sikit kek tu. Even sepotong pun dapat la rase kan. Then, aku terus siap. 11.30 gerak pergi jusco. Aku keluar dgn Aida, Dila, Aiman, Atok, Emer. Kitorang saje hang out. Nak lepas geram mase mase kat sekolah hari tu. Dalam mase yg same celebrate birthday aku. *Diorang la yg ckp. Aku ikut je. Tadi tengok cite Aku Bukan Tomboy. Boleh tahan la ramai nye. Tapi kalau kat term, mesti lagi ramai. Sesak punye la. Mesti rimas nanti. Lepas wayang baru la pergi makan. Puas dalam hall tu aku tahan lapar. Bole dikatakan 2 jam jugak la cite tu. Before makan, pergi makan, pergi la beli kek. Dah sudah tu baru la pergi makan kat KFC. Duduk situ pun boleh dikatakan sejam. Duduk, snap gamba, potong kek. Hee. Sesudah perut masing masing dah kenyang, kitorang pegi karok. Dah puas nyanyi (nyanyi la sangat) , main game kereta. Lwan dengan Atok. Tapi, aku kalah. Takpe la tok. Hee. Pape pun thanks la belanja aku walaupun seringgit kan. Bersyukur. Huu. Bila dah sudah tu, tengok pulak Aiman dgn Emer main snuker. Atok pun nak jugak. (:

Tup tup dah pukul 6. Aku pun menanti abah sbb abah nak ambik aku. Dia faham kot sbb takde bas. Tapi, sotty abah sbb buad abah tunggu lame. Akhirnya! Aku sampai jugak kat rumah. Penat? Boleh larhh. Okayy laa, cerite penuh merepek. Thanks for read. See you next time. Iloveyouuu. <33

No comments: