Monday, December 5, 2011

Haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))



Hai, Assalamualaikum. Lame gile tak update blog ni. Berhabuk dah.kum. Lame gile tak update  Yelaa, taktau nak update ape. Confirm cite tu membosankan la. Aku ni takde la pandai sangat berblogging. Tapi, aku suke jalan jalan kat blog org. Hee. Selalu tengok blog orang tu cantik cantik. Harini nak bersihkan blog ni sbb berhabuk kan. Hii.

Okayy, harini aku nak cerite sikit pasal cuti sekolah yang panjang ni. Tup tup dah 17 hari aku bercuti. Lagi sebulan naik la ke Tingkatan 5. Alahaiii, kejap nye dah Form 5 and nak SPM dahh. -,-  Ready dah ke SPM? InsyaAllah kawan kawan. Cuti ni aku rase mcm tak cuti je. Ade hari kene pegi sekolah. Buat ape? Buat Akaun TERCINTA tu. Hee. Alhamdulillah dah siap jugak. Tiap tiap hari lambat tidur dibuatnye. Lepasni bole la aku release tension. Hang out ke ape ke. Tenangkan fikiran. FULLSTOP! JJ




Hari tu 27 November. Haihh, lame dahh. Tu la malas nak update punye pasal, aku selitkan jela. Ha, sambung. 27 November hari tu aku dgn family pegi hotel Tiara Beach Resort. Tau tak kat mane? Hee. Kat Port Dickson je letak ehh. Rase mmg tak puas la, sbb satu hari je kan. Kalau korang puas ke satu hari? Hii. Tp, tak best sangat sbb cuaca nak hujan je.

Kat Tiara tu, hari first je aku mandi. Hari kedua tu, aku naik basikal. Basikal yg boleh naik dua orang tu. Hee, kecoh je kan. Naik basikal round satu Tiara tu. Best best. Ptg tu nak balik dahh. Hisshhhh, mmg tak puassss. Nanti jom la pergi ramai ramai. Mesti best. Hoho. :D


2 minggu lagi pergi KL. Saje jalan jalan. Hee. Tu pun nak cerite ke Syira oii. Ape laa. Mesti penat kan nanti. Tak lame lepas tu nak bukak sekolah. Arghhh, cepatnye !

Okayy la. Takde ape lagi dah nak ckp. HAHA. Camni la aku. Selalu je takde cerite. Assalamualaikum.
 



No comments: