Friday, December 30, 2011

HAPPY NEW YEAR 2012

Hai , Assalamualaikum . Selamat datang ke blog Syiera ni . Terima kasih datang bertandang . (:
Petang ni nak sapu habuk kat blog ni . Rindunye kat kau blog . Amboii , suke la tu . Hii .




Pejam celik pejam celik dah nak habis bulan Disember and tahun 2011 ni . Dengan ini nak umumkan Selamat Tinggal 2011 , Selamat Datang 2012 . Sepanjang tahun 2011 ni macam macam yg jadi kat Syiera . Ape yang jadi tu ? Mcm biase , sekolah . Tahun ni hidup kat sekolah baru . Pindah la katakan . Sebelum pindah mmg la mcm taknak je tinggalkan sekolah lama tu . Lagipun , membe dah tak ramai . Nanti nak belajar sama sama dah tak dapat . Susahh . Kite ni bukan pandai sangat . Lambat loading . Act , tahun lepas lagi nak pindah tp tak boleh . Sbb dah akhir tahun masa tu . Cikgu cakap ape tah . Bukan ape , mase tu fedup sangatttt dengan warden . Semua salahhhh je kat mate dia . Tah ape yg betul pun taktau laa haii . Sabar je la hati . Astaghfirullahalazim . Mengutuk je la kau tau kan Syiera .

Tahun 2011 ni jugak Syiera rase BAHAGIAAAA sangatttt . Sebab awal tahun je dah jumpe kawan baru . Mase pindah sekolah mmg sedih nak tinggalkan diorg . Tapi dah tu keputusan sendiri kannn . Abah menuruti je laa . Kat tempat baru , suasana pun mesti la baru . Kawan baru , cikgu baru , ape lagi ea ? Macam macam . hihi . Especially boyfriend baru . Hihi . Mengade kann . Umur tak matangg lagi nak couple couple . Sedar sedar akhir tahun dah pun . Setahun dah aku sekolah kat tempat baru ni . :))

2012 dah memanggil . penentu masa depanku . Hihi . SPM la katakan tahun depan . Huhh , takut semua ade haa . Straight A's dalam tangan . InsyaALLAH . Amiiinnnn . :)) . Tahun depan bukak je sekolah dah satart tusyen . Mcm mane la aku tusyen nanti . Tak pernah aku tusyen luar ni . Harap semuanya okay ye Syiera ^_^

Ape rancangan korang untuk 2012 nanti ? comment comment jom ^_^ Mesti mcm mcm plan kan . Hope semuanya berjalan lancar kayy guyss . Aminnn . Kayy la , mulakan hidup baru utk 2012 ni . Lupekan benda sedih selama 2011 ni kayy . ((:

SMILE ALWAYS . ^^,






No comments: