Sunday, January 22, 2012

Helloo :p



Dah lame tak bukak blog ni. Mmg dah lame pun. Berhabuk dahh. Kesian blog aku nihh. Hee. Okay, now nak sapu habuk habuk yang melekat kat blog ni. Fuhfuhfuh ! :)

Firstlyyy, den ucapkan Happy Chinese New Year. Den dapek cuti seminggu. Hang cuti tak? Hee. Heboh laa. Nak ganti skolah lepas ni tu malehhh tu. -,- Skrg ni dah nak habis Januari. Lepas ni, bulan baru, Februari datangg. Alaahhaiii cepatnye mase berlalu. Trial tinggal 7 bulan je. Belum lagi SPM tu. Dah la SPM awal tahun ni. Apelaa buat camtu. Takutttt tau takkk !!

Lepas cuti ni, dah ade kelas tambahan setiap Selasa dgn Khamis. Balik lambat. Mesti penattt nanti. Awal bulan depan start kelas hari Sabtu. Takpe, demi SPM. Nak result CEMERLANG!! Kesian abah nak membayar RM100 utk sekolah. Yg luar RM75. Kalau result hampehh, taktau la nak ckp mcm mane. Syiraaaa, jgn mengeluhhh. FAHAM.

Bulan Februari nak masuk. Hujung bulan tu dah kene ujian lisan BM. Allahuakbar, malasssssnyeeeee. Tahun ni, aku kene buad sorangg. Taknak groupppp. Gugup aku nanti. Bongok kan aku ni. Hishhhhh. So, kene la ckp dpn khalayak sorang sorang. Tah boleh ke tak nanti tu -,-

Cuti ni takde pegi mane pun. Nak hang takdo membe. Pakwe? Keje laaa. (: Balik kampung lagi la. Semua orang balik kampung, aku duduk rumah jee. Homework confirm la ade. Banyakkk pulak tu. Bak kate cikgu, "pakej percutian" , 'tiket penerbangan". Mcm mcm. Ade je cikgu ni.

Tuptup dah nak sebulan dah kite sekolah utk tahun 2012 ni. Belajar? Ermm, ok jgak laa. Alhamdulillah semua ok. Sape birthday bulan Januari ni. Happy Birthday yea. :))

Okayyyy laa. Undur diri dulu. Bubyee.




BTW , HAPPY NEW YEARRR !!

No comments: