Sunday, April 22, 2012

Entry di pagi hari. ^^



Sambil dengar lagu Untuk Dia - Sleeq ft Najwa ( best lagu ni ) and buat kerja khusus Akaun ni. Sempat aku nak update blog ni ye. Hihi. Anyway, Selamat Pagi semua. Jam menunjukkan 10.06 a.m sekarang ni. Orang busy buat kerja, aku sibuk dok online. Hee. Homework belum cari lagi tu. Sekarang nak kantoikan bilik aku bersepah tu. Belum kemas. Haha. Takpe, bilik aku, hal aku okay. Kenapa? Nak tolong kemaskan ke? :D Memang mintak kutukan la ni. Okay, maafkan saya. 

Ermm, sekarang pun dah lama tak update blog ni kan. Sebab takde apa nak tulis. Mood taip tu ada, tapi idea pulak takde. Tu la sobab ehh. Isnin sampai Jumaat macam biasa la pergi sekolah. Tak datang nanti kena rotan, kalau takde alasan tak datang sekolah. Cikgu buat macam tu sebab kitorang ni dah form 5. Kena fokus kat kelas tu. Yela, kalau tak datang, mesti silibus terlepas kan. Kan kan. 

Semalam hari apa? Sabtu kan. Siapa sekolah angkat tangan. I mean sekolah ganti. Patutnya sekolah ganti tu 14 hari bulan kan. Tapi, cancel sebab ada perayaan apa tah kan. Siapa yang tahu bagus. Good untuk awak. :)) Semalam kat sekolah, ada pertandingan kawad kaki antara uniform. Aku memang tak join la. Dah pencen. Tak larat. Haha. Takde la, kat sekolah ni takde nafsu nak masuk kawad dah. Tak tahu la kenapa. Tapi, aku nak ucap tahniah kat kawan aku. Sebab dah jadi ketua platun Puteri Islam. Even kalah pun, kau dah korbankan masa kau. Memang terbaik kau Nazirah. :))

Okay, sekarang ni aku tengah tunggu saat nak hantar kerja khusus Akaun tu. Alhamdulillah dah nak hampir siap. Aku bersyukur sangat. Thanks teacher sebab bagi tunjuk ajar buat kerja tu. Aida, Dila. Korang mesti tak sabar jugak nak hantar kan. Hihi. Nazirah, kau buat tau kerja tu, jangan tangguh-2 lagi. Kau dah free sekarang. 

Okay, life aku sekarang dah okay. Alhamdulillah. Mak cakap, "Nanti kau akan dapat yang baik lagi bila dah besar nanti. Kau fikir je kat pelajaran dulu." Tu la pesan Mak kat aku. Terharu kita. :') Okay Mak. Iloveyou Mom. SPM pun dah tinggal 197 hari lagi. Ya Allah, cepat je masa ni jalan kan. Masa main, main. Masa belajar, belajar. Exam mid year pun nak dekat dah. Tinggal 2 minggu lebih je lagi. Minggu ke-2 Mei, exam utk menengah atas. Aku la tu kan. Hihi. Lepas tu straight cuti rasanya. InsyaAllah I'll do the best. Aminnn. Doakan la sekali ye. Thanks semua. Okay la. Sekarang ni nak tengok movie Jidin Sengal. Ramai dah tengok la tu kan. Aku baru nak tengok. K, see you next time guys. ( BI hancur ). Ada tak yang sudi ajar English kat sini? :)) Kalau ada, tinggalkan jejak. Thanks. :))

SyieraAris

KLIK SINI !



No comments: