Monday, May 14, 2012

1st GIVEAWAY BY FATMA FAZIRA

Hai, harapnya sempat lagi lah nak join ni. :))


Syarat-syarat penyertaan : 

1.Wajib follow blog FATMA FAZIRA
2.Disunatkan like heartbeat & satu churpchurp (tiada paksaan)
3.Wajib like gambar ini(gbr ni tak payah like dah sbb dah tmt contest) dan ini
4.Wajib letak banner atas tuh dalam entry korang dan linkkan ke entry ni
5.Buat satu entry tentang " 1st Giveaway By Fatma Fazira " 
6.Wajib follow, like & add sponsor
7.Tag 2 atau 3 orang rakan anda dan pastikan diorang tahu tentang giveaway ni.
8.Bila dah siap, letak link korang dekat ruang komen ini sahaja termasuk link fb dan twitter ( dekat chatbox tidak diterima)
9.Contoh link http://fatmafazira.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-fatma-fazira.html . Linkhttp://fatmafazira.blogspot.com/ tidak diterima
10.Pemenang akan dipilih menggunakan Random.org


Tag untuk : Ainul Mazlina , Aida Syafiqah




No comments: