Tuesday, May 29, 2012

Hari Ahad yang best. :)



Macam mana nak mula ea? Jap jap, cari idea. Ni lah padahnya kalau update lambat lambat. Ok ok, takpe. Nak tahu apa yang terjadi semalam? Tengok gambar kat atas tu. S2 CITY PARK. Pagi semalam Syira satu keluarga pergi City Park ni. Buat apa kat situ? Kitorang berjoging plus bersenam. Haha, macam tak percaya je kan pergi bersenam bagai.


Pagi semalam dalam pukul 7 macam tu , sedang Syira bermimpi , tiba-tiba ada dengar suara orang panggil. Rupa-rupanya Mak yang kejut. Dia tanya Syira nak ikut ke tak pergi City Park tu. Then, Syira pun bangun lah cakap nak ikut. Lepas tu siap-siap dan terus bergerak. Kitorang sampai kat sana dalam pukul 7.30 pagi. Alah, takde lah jauh sangat. 

Ok, mulakan cerita. Kalau nak tahu, Syira mengada je nak ikut. Tak join joging pun. Sebab nye kaki Syira sakit lagi masa merentas desa tu. Allah, peritnya. Jalan pun dah macam apa dah semalam. Huhh. -,- Sumpah sakittt sangat. Tapi nak jugak ikut. Apalahh. Tapi, tapi, Syira boleh main benda macam dalam gym tu. Tapi, takde gambar pulak. Gambar adik-adik adalah. Ni ha :

* Ini lah adik-adik Syira

Ok, lagi apa ea? Syira pun tak ingat dah. Haha. Lepas dah sudah semua tu, kitorang pun bergambar lah. Hihi. Inilah antara gambar nya. ^_^

* Suka gambar Syuib yang ni. Comel kan. :D

* Ha, yang ni konon penat berjoging. Padahal tak pun. Berlakon semata-mata. Haha. :p

* Tengok kitorang. Haha. :p

* Kalau dah bertemu kamera macam ni lah gayanya. Hihi.

* Ni lah Mak Abah Syira. ^^

Okay, ni jelah pasal kat City Park. Eh, belum habis ni. Dah selesai ambil gambar kami pun pulang. Samapi rumah rehat-rehat kejap. Lepas tu nak pergi kenduri kahwin kat Senawang pulak. Sedang bersiap nak pergi kenduri tu, pastu Abah cakap nak pergi Istana Negara Lama. Ada pameran kat sana. Siapa ada pergi. Yang belum pergi tu, pergilah. Alah, free je. Last day dia 15 Jun. Sempat lagi kan. :) Tapi, kalau nak cerita kat sini pun taktau nak cerita apa. Syira share gambar je lah ea. Tengok-tengoklah ye. ^^

* Syira suka bergambar dengan Mak . Hihi .

* Ni arah nak masuk istana tu. Huhu.

* Syira dengan siapa tu? Haha. :p

* Amboi, duduk dia. Hihi.

* Buat apa ni? Sign autograf ke tu? Huhuhu. :D

* Takde motif. :D

* Ish, buruk! Ada hati nak letak jugak. 

Okay lah sampai sini je. Tu je nak cerita. Lagipun nanti korang taknak baca lagi. Sedih. :( 
K, bye bye. 





No comments: