Monday, May 14, 2012

Sehingga hari ini...


Hai, :D . Dok buat apa tu? Takde benda nak buat? Meh baca sini ha. Hihi. Mcm memaksa pulak, tapi tak ok. Rasa rindu pulak nak update blog ni. Hihi.

First, hari ni dah genap nak masuk dua minggu dah. Sebab apa? Tengok la LINK ni. Alhamdulillah sampai hari ni macam ni lah. Bersyukurlah ye. Okay dah. Nanti orang cakap Syira ni apa pulak kan. Mana tahu kan. Manusia ni. Astaghfirullahalazim. 

K, sambung. Minggu lepas dengan yang sebelum tu macam macam yang berlaku. Antaranya, birthday Aida. Member Syira. Birthday dia 6Mei (Ahad) hari tu. Dah besar dah kau Aida. Aida, sory, sebab takde hadah nak bagi. Aku mampu wish je untuk kau. Syira sempat lagi pergi Nilai Ahad tu. Lepas tu, sempat lagi bergambar kat 'Zoo Nilai' :D Sebelum tu pergi Kampung LBJ, ada kenduri kahwin. Tahu tak, first time makan kat tempat VIP. Haha. Tu pun nak kecoh. Kalau kat hotel takpelah jugak kan. Syira dengan family VIP pun sebab kitorang dari belah perempuan. Kat LBJ tu pihak lelaki la. Tapi tak berapa nak best lah. Mungkin sebb formal sangat agaknya. Yelah, makan pakai sudu plus garpu. Malu la nak pakai tangan macam stail biasa tu. Lagipun tempat basuh tangan takde. Hikhik. 

K, dah. Back to Nilai. Kitorang sampai je turun ambik gambar. Macam pelancong benar gaya kitorang ni. Haha. Abah dengan Mak gelar kat situ 'Zoo Nilai' sebab eh ado 'binatang liar' kat situ. Lagipun nak release tension sebelum exam masa tu. Kat sana Syira dapatlah beli 2 helai tudung yang femes sekarang ni. Balik rumah memang penat dia tak terkata lah kan.

Isnin, Selasa, Rabu kat sekolah belajar macam biasa. Hari Selasa kitorang celebrate birthday Aida dengan Dila. Buat surprise untuk diorang. Hari Khamis dah mula exam. Hari first macam biasa lah paper BM dulu. memang perah otak. Boleh kering tu. Haha. :D Dan, sampai lah hari ni exam. K lah. Nanti sambung. Byeee.

SyieraAris^^

No comments: