Friday, June 1, 2012

i-City , Shah Alam



Hai hai. Hari ni Syira nak cerita pasal Syira dengan family pergi i-City hari Selasa hari tu. Nak bagitahu, best sangat. Yelah, tak pernah pergi kan. Selalu memang macam tu. Siapa dah pernah pergi tu, best ke tak? Syira rasa macam kat Korea. Ececeh. Berangan nak pergi Korea sangat la tu.

Sementara nak tunggu hari malam, ada la serba sedikit gambar. Take a look please. Hihi.

* Ni nak berangan ke apa ni? Haha. Tahu tak apa tu? Tu kereta Cinderella tu. Tahu tak? Tahukan cepat. :D

* Mak dengan Abah macam biasa lah bergambar sama-sama.

* Syira dengan Alang depan gajah yang besar. :D

* Ni kuda kereta labu Cinderella tu.

* Ada comment tak kat gambar ni? Hihi. 

Start dari gambar bawah ni, nak malam dah. Macam macam ragam kami ye. :)

* Amboi, cekak atas kepala tu. :D



* Masa ni dah rehat rehat kat tepi tu. Sebab penat berjalan.

* Tah apa yang di bebel kan tu Syira pun tak tahu. Haha.

* Tak nampak pun binatang apa tu. Sebab lampu terang sangat.



* Kami macam supermodel tak? Haha, perasan je. And gurau saja. Lagipun masa ni Syuib pun nak snap gambar jugak. :D

Sekian saja post pasal i-City ni. Nanti cerita lain pulak okay. 




No comments: