Friday, June 22, 2012

Jumaat :)



Dah lama tak update blog ni kan. Taktahu nak update apa. Sebab kalau nak update je Syira cerita macam sama je dengan post post sebelum ni. Buat orang bosan je nak baca. Mesti semua orang menyampah kan. Yelah, cerita tak best kan. 

Hari ni Jumaat macam biasa lah sekolah. Cuma abang Syira je balik semalam. Dia cakap Pengetua bagi cuti, so budak kolej dia balik la. Terkejut jugak lah semalam sebab tiba-2 dia bagi salam depan rumah. Ingatkan bayangan je. Mana lah tahu kan. Kita kan kadang-2 macam tu kan. 

Okay, sambung cerita untuk hari ni. Hari ni pergi sekolah seperti biasanya. Tapi, hari ni penattttttttttttttttt sangat. Tersangat penat. Kesian tak , kesian tak? HAHA, mintak simpati tambah penumpuk sama dengan penampar agaknya. HAHAHA. Petang pulak pergi tusyen. Balik sekolah terus siap nak pergi tusyen. Dah la naik bas tadi. Tunggu punya lah lama. Sakit otot-2 ni ha. Ya Allah, korang tak rasa ke penat Syira tu? Hihihi. Ni series tau. Gelak tu disengajakan. ^^  Nasib lah balik tadi Abah ambil. Syukur Alhamdulillah. :))


Ha, balik tadi Syira singgah kat Terminal. Masa nak keluar tu, terdengar pulak kawan Syira panggil. Tapi, masa toleh belakang tu, takde pun orang. Then, Syira keluar je lah kan. Syira rasa tu macam bayangan je. Hihi. Tapi tapi, dah kat luar, lepas je Syira melintas, dengar lagi orang panggil. Syira pusing la nak tengok siapa kan. Rupa-rupanya Anuar yang panggil. terkejut lah. Sampai keluar kau kejar kan. Kesian kau. Ishhh. Yang kelakar tu, boleh pulak borak-2 kat tengah jalan tu kan. Haha. Bengott je. :D Sorry tau Nuar sebab tak dapat join kau dengan Zul. Kalau tak boleh kita jalan sama-2. Kau lah lambat jumpa aku. Haha, boleh pulak macam tu kan. Okay lah, stop here. Esok ada kelas pagi dan juga petang. Ada cerita, Syira share ok. :)) Bye.


No comments: