Friday, June 22, 2012

Mid Year Result :(


* Tak nampak? Sila KLIK untuk lihat dengan jelas. :D

Amboi ayat den kat atas tu. Takpe, senang korang faham kan. Okay, ni bukan saja nak menggedik SHOW OFF Result tu ye. Saja buat penyedaran diri. ^^ Berdasarkan result tu korang tengok macam mana? Teruk kan keputusan Syira. Hurmmmm. Tu dah cuba yang terbaik dah. Dan itulah keputusannya. Nak buat macam mana kan. Yang gred C tu dah boleh B dah. Tapi tak dapat nak tukar dah. Cikgu cakap Trial boleh cuba sehabis yang mungkin. Harapan cikgu mesti nak anak murid dia berjaya kan. Insya Allah Syira cuba untuk Trial ni nanti. Tak lama lagi ha nak Trial. Sebulan lebih lagi kot. BM dengan BI tu....... Alahaiiiii..... Taktahu la tu. Taknak la gred mcm tu ha. Sedihhhhhhh. Okayyy, sekarang dah ada azam nak study , study and study. Kalau kat rumah selalu study dengan Aida je lah. Okay lah, dah taktahu nak cerita apa. Bye bye. :))

No comments: