Sunday, July 1, 2012

Kuala Lumpur :D


* Cantik kan gambar ni. Ni memang snap ye, tak copy pun. Jangan salah anggap. :)

Tanggal 27 Jun 2012 yang lalu (Cehh, ayattt) kitorang satu kelas ada lawatan ke Kuala Lumpur. Orang belajar kat sekolah, kita orang jalan-2 pulak ye. Hihi. Walaupun baru pergi Ahad hari tu dengan family, haruslah semangat kan. Lagi-lagi dengan kawan-kawan. Hihi. Lagipun tahun ni kan tahun akhir jadi budak sekolah. Insya Allah kalau tak pergi Form Six lah kan. Ok, sambung. Kat bawah ni gambar sebelum berangkat. Masa ni tengah tunggu bas and cikgu cakap ambil gambar dulu. Ni lah kawan kelas Syira. Ramai sangat. Tak dapat nak sebut nama. Hihi. Yang baju berlainan warna tu, cikgu kita orang.

* Gambar kenangan sebelum berangkat.

Tak lama lepas tu, bas pun sampai. Kitorang dah macam budak-budak dah masa tu. Hahahaha. Tak sabar nak naik bas. Ish, kelakar lak ai. Dalam satu jam perjalanan kita orang pergi KL tu. Pukul 9 camtu sampai lah. First destination Pusat Sains Negara (PSN). 2 jam duk jalan-2 , pusing-2 dalam PSN tu, kitorang gerak pergi Planetarium Negara pulak. Kat PSN tu pun dah letih. Baru jalan kejap tu. Hihi. nak pergi Planetarium tu, kena pulak naik tangga macam kat Batu Cave dah raso ehh. Hahaha. Lagi bertambah kepenatan masa tu.Dalam Planetarium tengok tayangan. Wahhh, seronok. Macam kat Bumi atas sana tu ha. Hihi. Duk kat Planetarium tu tak lama pun. Lepas tu, pegi Suria KLCC. Kitorang pergi makan tengh hari di KFC. Lepas tu solat Zohor, then naik atas pergi Petrosains pulak. Sumpah seronok sangat sangat. Tapi, tak boleh lama dalam tu sebab kitorang masuk pun dah lambat kan. Mesti tak puas. Memang pun. Okay, dah sudah jalan-2 dalam Petrosains tu, kitorang pun berangkat pulang. Alahhh, taknak balikkk. Tak puas. Dah la tak sempat pergi Times Square. Banyak lagi yang terjadi, tapi tak tahu nak tulis macam mana ha. Okay, tengok gambar kat bawah ni. Enjoy. :)))











No comments: