Saturday, August 18, 2012

AidilFitri ^^


Hai semua. Selamat tengah hari. Buat apa tu? Syira tengah update + tonton Kabhi Kusyi Kabhi Gham. *Ejaan biar jelah okay. Semua dah balik kampung ea? Alaahhh, tinggal kita je lagi belum balik. Ni tak boleh jadi ni. :D Takpe, Syira akan pulang ke desa malam ni lepas berbuka puasa nanti. Doakan perjalanan balik kampung tu selamat ok. Alahh, kampung Syira tak jauh. Kat Melaka je. Nak balik Sarawak takde bajet pulak. Insya-Allah tahun depan Syira dengan family raya kat Sarawak. Kalau dipanjangkan umur lah ye. Aminnnnn.

Okay, macam mana persiapan raya korang esok? Harap-harap baik je lah k. Cikgu pesan kitorang yang ambik PMR dan SPM tak boleh beraya sakan sangat. Kena FOKUS. Insya-Allah cikgu. Lepas raya cuma ada seminggu je nak study sebelum Trial. *Sumpah! Risau. Cikgu janganlah bagi harapan yang tinggi. Takut kita tau.

Esok dah raya. Nak tahu tak, Syira demam. :| Tak pernah lagi nak raya Syira demam. Entah kenapa tahun ni demam pulak ye. Mungkin demam raya + trial. Haha. Korang tolong doakan raya ni Syira sihat ok. :) Semalam masa tusyen cikgu pun perasan Syira tak sihat. :D 

Okay lah, tak larat nak taip panjang-2. Harap esok tak sengau cakap dengan orang. :D
Salam Sayang, Syiera Aris. ^^

No comments: