Saturday, August 11, 2012

Hari Sukan !


Selamat tengah hari sayang-2 sekalian. Puasa tak hari ni? Hari ni nak share story pasal hari sukan kat sekolah Syira hari Jumaat haritu. Syira tak masuk pape pun. Lari ke, apa ke, memang tak dahh. Malasss. Dah tinggalkan lama dah. Taknak jadi atlet dah. :| Letih nanti. Gambar kat atas tu credit to Zulkifli Ar-Rayyan, member Syira. Dia ni rajin sikit edit gambar macam ni. :) 

Hari Sukan haritu taktahu nak cakap pasal apa. Sebab mcm tak best je. Hurmmm. Orang bersukan, kita orang snap banyak gambar adalah. :D



* Dengan guru kelas kita orang.

* Dengan adik-adik form 3. :)

* Amboi, banyak kamera di tangan. :D

* Dengan Cikgu Sejarah kami. :)

* Kami form 5 . :D

* Haii. :D


* Dengan pasangan masing-masing. :))

Salam Sayang , Syira Aris . ^^

No comments: