Friday, November 2, 2012

Hari-hari Terakhir ke Sekolah :')

Hai semuanya! Apa khabar? How do you feel today? Feeling well or not? Haha! Broken English! Saja nak mencuba. Apa salahnya kan. Hihi. Sekarang ni mesti dah kecoh SPM kan? Siapa yg SPM tahun ni? Sama² lah kita harungi cabaran ye. Doakan kejayan kita ye kawan². Insya-Allah kalau kita usaha lebih giat lagi, mesti hasil dia WOWW kan. Syira sentiasa ingat pesan cikgu. Tu sampai terbawak-bawak dalam blog ni. Cikgu korang mesti ada jugak bagi kata² semangat kan. So, Good Luck. ^,^
Tahun 2012 ni tahun bermakna bagi Syira kot. Sbb tahun ni tahun last pakai baju sekolah setelah 11 tahun Syira sekolah. Tak lupa jugak masa baru masuk tadika dulu. 2 tahun jugaklah jadi pelajar KEMAS. Kenangan² yang mula dari situ tak boleh nak lupa. Tapi ada lah jugak dah lupa. Biasalah, otak kita ni dah macam² ilmu kita simpan. Lepas SPM ni, 3 bulan dapat rehatkan diri. Tu pun kalau takde aktiviti pape lah kan.Tabahkan diri siapa yang dapat pergi PLKN tu okay. JDulu masa sekolah rendah asyik terbayangkan bila dah sekolah menengah. Macam best je tengok abang² kakak² tak bawak banyak sangat buku. Yelah, dulu masa sekolah rendah banyak sangat buku kena bawak kan. Sokong tak? Tapi, bila dah mengalami sendiri, macam sama je beban tu. Cuma masa kecik dulu bawak buku aktiviti. Sekarang ni bawak kertas lah, buku rujukan lah. Buku teks memang malassss la kan nak bwak. Dah la tebal macam kamus. Haha. Sedar tak sedar dah nak SPM dah Isnin ni. Doakan kejayaan Syira ye kawan². Syira mintak maaf kalau ada salah. 0-0 okay.Salam Sayang, Syira Aris. 

No comments: