Wednesday, January 2, 2013

Tahun Baru 2013

hai hai. alhamdulillah, dah masuk tahun baru dah. azam syira? syira pun taktahu la azam syira apa. maybe ada and maybe takde. tak pernah fikir pun pasal azam azam ni. insya-Allah, syira akan perbaiki keburukan syira selama 2012 lepas. so, korang. apa azam tahun baru you-all. harap harap and moga moga tercapai lah ye. amin.
hmm, baru hari ni ada mood nak update blog ni. hihi. okay sekarang nak cerita sikit apa yang syira buat masa cuti hari tu. masa cuti sekolah lepas, syira pergi bercuti dengan family. cuti takat pergi kuala lumpur je. haha. me and family bermalam 2 hari kat sana. event paling menyeronokkan kat sana ialah masuk petrosains. tu je tujuan nak pergi sana. hihi. 4 jam berjalan tengok itu tengok ini memang tak puas rasanya. siapa pernah pergi mesti berperasaan macam tu kan. ha, nak tahu kitorang agak blur bila guna auto-paytion kat sana. huhh, kalau first time memang la kan. hahaha. tapi, kena la belajar kan. teknologi sekarang ni kan makin canggih. huhu. alhamdulillah, akhirnya reti la kot. :D
aktiviti sekarang, syira nak habiskan lesen. pagi tadi syira dah QTI. insya-Allah 10 januari nanti syira test JPJ. doakan syira lulus ye. amin. hmm, pagi tadi jugak dah mula sesi persekolahan 2013. adik bongsu darjah 2, number 2 tu pulak dah form 2. aku pulak dah tak sekolah. menganggur la sekarang ni. haha. cepat nya masa ni berlalu. kalau lah boleh undur masa........... apa korang nak? adik adik syira dah mula sekolah ni. mulalah sketsa pagi yang menggerunkan. haha. confirm pagi pagi mulalah peperangan antara mereka. hihi. okay, macam mana pembelajaran adik adik yang sekolah lagi tu? harapnya semuanya jalan dengan lancar ye. good luck semua ye. ha, tak lupa jugak untuk pelatih PLKN. selamat berjuang dalam kem tu ye. jujur syira ckp, syira nak masuk PLKN tu. tapi takde rezeki. takpelahh. 
okay lah, setakat ni je lah dulu. selamat malam semua. mimpi indah. wowww! hihi. byeee, assalamualaikum. salam 2013 :))

No comments: