Thursday, April 24, 2014

Alhamdulillah, dapat lagi .


Hai. 

Alhamdulillah aku dapat lagi tawaran latihan separa perubatan jururawat U29. Interview nya hari Isnin depan 28 April 2014. Hari ni dah hari Khamis. That's mean 3 hari lagi nak pergi interview dah. Jantung ni dup-dap dup-dap nya tak payah cakap la kan. Peghh! Sangat berdebar kot. 

Kali ni interview kali kedua. First time hari tu tahun lepas. Kalau tak silap 31 Oktober 2013. Tapi, nasib tak menyebelahi diri. So, sekarang ni memang kena study lebih lah. Mak abah pun bagi semangat. Lagi semangat la aku dibuatnya. Heheh

Untuk Mak Abah, insyaAllah aku cuba yang terbaik. Lagipun demi masa depan sendiri jugak. Amin

No comments: